Καλωσηρθατε στο εργαστηρι δημιουργικης σιδηρουργιας
Σχετικα με εμας

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στην επεξεργασία του μετάλλου και στην αγάπη μας για αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε μοναδικά μεταλλικά αντικείμενα, χρηστικά ή διακοσμητικά, με μοντέρνο ή παραδοσιακό χαρακτήρα,
για τον χώρο εργασίας σας, το σπίτι σας ή τον κήπο σας.

Μελετάμε νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες στην επεξεργασία του σιδήρου συνδυάζοντάς τις με την τεχνογνωσία μας. Κάθε κατασκευή θέλουμε να έχει μοναδικότητα, όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

Πέρα από τα έργα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή, μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικές κατασκευές με βάση το προσωπικό σας γούστο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε ιδέες, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που θέλετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαλέξετε ή να σχεδιάσουμε μαζί τα έργα που σας εκφράζουν. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην έκθεση που διαθέτουμε μετά από συνεννόηση μαζί μας.

εργα
Ball and Triangles (Μπίλια και Τρίγωνα) - Iron Works (Σιδήρου Έργα) Ball and Metallic Synthesis (Μπίλια και Μεταλλική Σύνθεση) - Iron Works (Σιδήρου Έργα) Iron Works (Σιδήρου Έργα) Modern Candlestick (Μοντέρνο Κηροπήγιο) - Iron Works (Σιδήρου Έργα) Table Candlestick (Επιτραπέζιο Κηροπήγιο) - Iron Works (Σιδήρου Έργα) Iron Works (Σιδήρου Έργα) Tripod (Τρίποδο) - Iron Works (Σιδήρου Έργα) Living Room Table (Τραπέζι Σαλονιού) - Iron Works (Σιδήρου Έργα)
ολα τα εργα
Εργαστηρι

Σημαντική ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους ακολούθησε την ανακάλυψη του σιδήρου, καθώς οι χρήσεις του στην ειρήνη και στον πόλεμο ήταν πολλές και οι επινοητικοί τεχνίτες του, μέσα από συνεχείς προσπάθειες, διεύρυναν τη γνώση στην επεξεργασία του.

Στην ελληνική μυθολογία, ένας από τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου ήταν ο Ήφαιστος, ο θεός της φωτιάς και της μεταλλουργίας. Το εργαστήρι του ήταν το μέρος στο οποίο δημιουργήθηκε μεγάλο μέρος του θαυμαστού εξοπλισμού των άλλων θεών.

Ο τεχνίτης του σιδήρου, όπως στα αρχαία χρόνια έτσι και σήμερα, μεταμορφώνει το υλικό και φέρνει στο φως την ομορφιά που αυτό κρύβει μέσα του.

επικοινωνια